Yaz tatilinde izlemeniz için öğretmenlerden dizi tavsiyesi | Eğitim Öğretim Paylaşım Platformu | Eyucu.Com
  • Değerli Arkadaşlar, Sitemizde "cevap anahtarı istemek" için konu açmak aynı konudan çok fazla açıldığı ve bir sonuç getirmediği için yasaklanmıştır. Anlayışla karşılayacağınızı umuyoruz. Saygılar.

Yaz tatilinde izlemeniz için öğretmenlerden dizi tavsiyesi

EğitimForumu

Müdür
Yönetici
Uzun yaz tatilimiz yaklaştıkça onu doldurmak için tavsiye başlıklarımız devam ediyor. Kitap tavsiye yazısından sonra sıra dizi tavsiyelerine. Ben en çok sevdiğim beş diziyle başlıyorum. Devamı sizden.

1. West World. Şu anda ikinci sezonu devam ediyor. Yapay gerçekliğin ve yapay zekanın ne aşamaya geleceğine dair bir dizi.
2. Black Mirror: Hala izlemediyseniz mutlaka izlemeniz gereken bilim kurgu dizisi. Teknolojinin kara yüzünü anlatıyor. Her bölümünün oyuncuları ve yönetmeni ayrı. O yüzden film izliyor gibi de izleyebilirsiniz.
3. American Gods: Mistik yunan tanrıları hala var olsaydı ne olurdu gibi bir sorunun cevabını arıyor. Birinci sezonu bitti ikinci sezonu başlamak üzere.
4. Taboo: İngilterede sömürge imparatorluğu döneminde geçen ilginç bir dizi. İlk sezonu var.
5. Stranger Things: Bir grup çocuğun başından geçen sıra dışı olayları anlatıyor.

Benim listem genelde en popüler dizilerden oluştuğu için izlemiş olma ihtimaliniz yüksek siz de bildiğiniz güzel dizileri yazarak listemizi büyütebiliriz. Malum yaz uzun...